Bespaar tot wel 70% aan energie op uw winkelverlichting

Vraag direct een vrijblijvende lichtscan aan en ontdek de mogelijkheden

  Na het versturen van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

  • Persoonlijke lichtoplossing
  • Landelijke montageservice
  • Bespaar flink op energiekosten

  Kiezen voor hoogwaardige LED winkelverlichting

  Bent u toe aan een frisse nieuwe start voor uw winkelinterieur, dan is het verstandig om te beginnen met het inplannen van LED winkelverlichting. Kies voor een ervaren, professionele partij waarbij u het hele lichtplan van A tot Z kunt onderbrengen: Dutch LED Projects helpt u hier graag bij.

  We stellen graag een 100% vrijblijvend lichtplan voor uw winkel op. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op:

  Kostenbesparend

  LED werkplaatsverlichting is energiezuiniger dan traditionele werkplaatsverlichting. LED lampen verbruiken ongeveer 50% minder energie dan TL verlichting en hebben een langere levensduur. Dit kan aanzienlijke besparingen op de energierekening van uw bedrijf opleveren.

  Hoge lichtopbrengst

  LED werkplaatsverlichting heeft een hogere lichtopbrengst dan traditionele werkplaatsverlichting. Dit betekent dat LED lampen helderder en gelijkmatiger licht verspreiden over de werkplaats, waardoor werknemers beter zicht hebben op hun werk en minder snel vermoeid raken.

  Lange levensduur

  LED lampen hebben een veel langere levensduur dan traditionele lampen. LED lampen gaan minimaal 25.000 branduren mee, terwijl traditionele lampen vaak maar 1.000 tot 5.000 branduren hebben. Dit betekent minder vaak vervangen en minder onderhoudskosten.

  Veiligheid

  LED werkplaatsverlichting is veiliger dan traditionele verlichting. LED lampen worden niet zo heet als traditionele lampen, waardoor het risico op brand of letsel door brandwonden wordt verminderd. Bovendien hebben LED lampen geen flikkering of knippering, waardoor de kans op hoofdpijn en vermoeidheid wordt verminderd.

  Milieuvriendelijk

  LED werkplaatsverlichting is milieuvriendelijker dan traditionele verlichting. LED lampen bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik, lood en fosfor, wat betekent dat er minder gevaarlijk afval ontstaat bij vervanging en minder belasting voor het milieu.

  Geen opwarmtijd

  LED lampen zijn direct aan te zetten, zonder opwarmtijd. Dit betekent dat winkelpersoneel niet hoeft te wachten tot de lampen op volle sterkte branden, waardoor de productiviteit toeneemt. Bovendien kunnen LED lampen worden gedimd, zodat de verlichting kan worden aangepast aan de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

  Wanneer kiezen voor LED winkelverlichting?

  Elke ondernemer met een winkel zou regelmatig aandacht moeten schenken aan de staat van de winkelverlichting. De juiste verlichting in de winkelomgeving heeft immers een directe invloed op de omzet en de vaste lasten binnen het bedrijf.

  Er zijn echter enkele speciale situaties waarin er nóg meer winst gemaakt zou kunnen worden op de overstap naar hoogwaardige LED winkelverlichting van Dutch LED Projects. Herkent u zich in de volgende situaties, dan is het absoluut de moeite waard om nieuwe LED lampen te overwegen:

  Kiezen voor hoogwaardige LED winkelverlichting

  Bent u toe aan een frisse nieuwe start voor uw winkelinterieur, dan is het verstandig om te beginnen met het inplannen van LED winkelverlichting. Kies voor een ervaren, professionele partij waarbij u het hele lichtplan van A tot Z kunt onderbrengen: Dutch LED Projects helpt u hier graag bij.

  We stellen graag een 100% vrijblijvend lichtplan voor uw winkel op. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op:

  • De verlichting in de winkel wordt erg heet. Hierdoor wordt het onaangenaam warm in de winkel.
  • Klanten worden onrustig door flikkerende verlichting.
  • De klanten in de winkel worden verblindt door hinderlijke verlichting.
  • We moeten vaak lampen vervangen in de winkel terwijl we liever met ons eigen werk doorgaan.
  • Onze energierekening is erg hoog en ik wil daarop besparen.

  Goede LED winkelverlichting is voor elke ondernemer met een winkelruimte interessant, ook wanneer u al over de nodige LED lichtbronnen in de winkel beschikt. Met de professionele blik van Dutch LED Projects helpen wij elke winkelruimte aan grotere besparingen.

  Nieuwe winkelverlichting installeren is interessant wanneer u op zoek bent naar een manier om uw producten op een betere manier aan te bieden aan de klant. Sommige winkeliers hebben extra veel baat bij nieuwe zuinige LED lampen in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • U betaalt elke maand overmatig veel geld voor het energieverbruik van uw winkel(s).
  • Uw klanten hebben vaak de indruk dat de winkel niet open is, of lopen vrijwel altijd blindelings voorbij de etalage omdat deze niet opvalt.
  • Er hangt een onprettige of kunstmatige sfeer in de winkel. Klanten blijven relatief kort rondhangen bij de producten. Denk aan situaties waarin de lichtkleur onjuist is, het licht te fel of verblindend is (of juist te donker), of omdat lampen flikkeren en/of geluid produceren.
  • De bestaande winkelverlichting wordt onnodig heet, of klanten klagen over veel overmatige warmte in de winkel.
  • U bent regelmatig bezig met het kopen en vervangen van winkellampen of TL buizen.
  • Er is relatief veel ziekteverzuim onder het personeel, veel werknemers in de winkel klagen over hoofdpijn of duizeligheid, of er is opvallend veel sprake van vermoeidheid.

  Herkent u één of enkele van deze situaties als winkelier? Dan is het voor u de moeite waard om de vrijblijvende gratis lichtscan van Dutch LED Projects aan te vragen. Hiermee weet u direct welke kansen u laat liggen en welke besparingen er mogelijk zijn voor uw winkel. 

   

  Ten opzichte van gewone spaarlampen en TL verlichting kan LED winkelverlichting een significante kostenbesparing opleveren. Verminderde energiekosten zullen direct na installatie zichbaar zijn, maar zijn ook vooraf al te berekenen. De experts van Dutch LED Projects bieden u graag een gratis lichtplan aan om direct inzicht te krijgen in de mogelijke besparingen voor uw winkel. 

  Maar de voordelen van LED verlichting voor uw winkel gaan verder dan geld besparen alleen.

  Door de presentatie van de producten in uw winkel te optimaliseren met de juiste LED lampen, worden meer klanten de winkel ingetrokken. Wat zich vervolgens natuurlijk weer kan vertalen in een hogere omzet voor uw onderneming.

  Bij deze en andere verborgen voordelen staan de meeste winkeliers niet direct stil. Toch maken deze aspecten zeker het verschil bij het kiezen van de meest geschikte verlichting voor uw winkelruimte. 

  Lichtberekening volgens NEN 12 464

  De NEN 12 464 is een handboek waarin alle normen met betrekking tot verlichting staan opgenomen. En die normen gaan ver. Zo hebben alle werkzaamheden andere normen.

  RuimtewerkzaamhedenNorm lichtsterkteNorm gelijkmatigheidVerblinding
  Kassagebied500 lux0.619 UGR
  Paktafel500 lux0.619 UGR
  Verkoopgebied300 lux0.422 UGR
   

  Enkele afgeronde projecten

  Bodycote logo
  Royal Steensma logo
  Schneider logo
  damen
  dyka logo
  ijb groep logo
  Kadant logo
  abs logo
  deboet-logo
  zincoat-logo
  lvs-logo
  Onze klanten beoordelen ons met een 9!

  Wat klanten over ons zeggen