Bespaar tot wel 70% aan energie op uw terreinverlichting

Vraag direct een vrijblijvende lichtscan aan en ontdek de mogelijkheden

  • Beveilig uw terrein
  • De beste LED techniek
  • Landelijke montageservice
  • Persoonlijke aanpak

  LED terreinverlichting kopen: grote oppervlakten slim verlichten

  U heeft interesse in het kopen van LED terreinverlichting voor uw buitenruimte, maar bent op zoek naar een persoonlijke aanpak. Bij Dutch LED Projects hebben we ruime ervaring om grote terreinen adequaat te voorzien van kwalitatief hoogwaardige buitenverlichting.

  • Minimaal onderhoud, zeer goede lichtsterkte
  • Energiebesparend
  • Ontdek uw voordeel met de vrijblijvende lichtscan
  Video afspelen

  LED terreinverlichting kopen: hierop moet u letten

  Bij het kopen van LED terreinverlichting is er veel om rekening mee te houden. Ook het correct installeren en afstellen van de terreinlampen is een kwestie van ervaring. Een adviseur van Dutch LED Projects kan u persoonlijke begeleiding geven om onder meer de volgende aandachtspunten beter toe te lichten:

  Video afspelen over led-terreinverlichting-video

  1: Lichtnormeringen

  Het NEN 12 464 handboek is leidend bij het kiezen van de juiste lichtsterkte (LUX), de gelijkmatige spreiding van het licht, maar ook voor het kiezen van de verblindingsgraad (UGR).

  2: Levensloop

  Voornamelijk de driver van de verlichting is een onderdeel dat aandacht nodig heeft. Wij plaatsen deze op een zo bereikbaar mogelijke locatie. Dit maakt onderhoud gemakkelijker.

  3: Aantal lichtmasten

  Vooral bij permanente terreinverlichting is het belangrijk om uit te sluiten dat donkere gebieden overblijven. Door samen met ons een lichtplan op te stellen kunt u er zeker van zijn dat u precies de juiste hoeveelheid lichtmasten inkoopt om het gehele terrein uit te lichten, zonder onnodig te veel LED installaties in te kopen.

  De beste LED terreinverlichting

  Omdat wij zelf ondernemers zijn, snappen wij precies wat de behoeften en uitdagingen zijn voor onze klanten. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren in B2B LED verlichting voor bedrijven en organisaties: hoe groter de klus, hoe gelukkiger wij worden! 

  Ons oer-Hollandse bedrijf heeft al veel tevreden ondernemers van dienst mogen zijn. Wij zijn trots op elke perfect verlichte ruimte die wij mogen realiseren. We leggen u graag uit waarom wij voor u het verschil kunnen maken: 

  • Vele tevreden klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8/10 
  • Ruime ervaring met alle soorten LED verlichting voor bedrijven en organisaties 
  • Ontvang inzicht in uw terugverdientijd, zodat de investering logisch wordt 
  • Persoonlijk advies en een flexibele aanpak 
  • Betrouwbare en gezellige adviseurs en installateurs 
  • Prettige garantievoorwaarden en mogelijkheden voor langdurig onderhoud 

  Voordat uw LED terreinlampen geïnstalleerd worden, zullen er verschillende stappen worden doorlopen. Het begint natuurlijk bij het maken van een plan, waarna we samen met u kijken naar de mogelijkheden in de praktijk.

  De persoonlijke benadering die we bij Dutch LED Projects nemen heeft als voordeel dat u vóór uw aankoop al veel inzicht heeft in het eindresultaat. We kunnen u laten zien hoe de nieuwe terreinlampen er voor uw individuele situatie uit komen te zien. Dit doen we met een lichtsimulatie, waarop we uiteindelijk de installatie van de lampen zullen baseren.

  Voordat het echter zover is, heeft u de mogelijkheid om eerst uw aankoop uit te proberen. Een testplaatsing is mogelijk, waardoor u precies zal zien hoe de LED lampen er op uw terrein uit komen te zien in de praktijk.

  Benieuwd naar het hele proces van plan tot installatie? Neem gerust eens (vrijblijvend) contact met één van onze adviseurs op om de mogelijkheden voor uw terrein door te lopen:

  Persoonlijke lichtscan aanvragen voor uw terrein

   Bij Dutch LED Projects is veel mogelijk op het gebied van terreinverlichting: geen terrein is ons te groot. We zijn ingesteld op bedrijven en grote organisaties, maar kunnen ook kleinschalige terreinen voorzien van LED verlichting.

   Door een persoonlijke lichtscan aan te vragen weet u precies wat u van ons kan verwachten. Ook krijgt u zo een beter beeld van de mogelijkheden voor verlichting op uw eigen terrein(en). Dat maakt het proces direct een stuk inzichtelijker.

   Wil u de oude lichtsystemen in uw buitenomgeving toekomstbestendig maken? Dan is het overstappen op LED lampen absoluut de juiste keuze. Niet alleen zal u de investering relatief snel terugverdienen door de verminderde energiekosten, maar ook het hoge aantal lichturen is een groot voordeel. U hoeft hierdoor vrijwel nooit meer hoeft na te denken over de lampen op uw terrein.

   Vraag vandaag nog een vrijblijvende lichtscan aan voor uw specifieke situatie. Een expert zal u dan zo snel mogelijk te woord staan en de mogelijkheden met u bespreken. 

   Enkele afgeronde projecten

   Bodycote logo
   Royal Steensma logo
   Schneider logo
   damen
   dyka logo
   ijb groep logo
   Kadant logo
   abs logo
   deboet-logo
   zincoat-logo
   lvs-logo
   Onze klanten beoordelen ons met een 9!

   Wat klanten over ons zeggen