Donk Industries

KlantDonk Industries
ProvincieUtrecht
PlaatsIjsselstein
Type verlichtingLED lijnverlichting
 

Ledverlichting vervangen in aluminiumgieterij.

Donk Industries is een aluminium gieterij en valt onder de sector industrie en productie. Wij hebben hier alle bestaande TL lichtlijnen met conventionele armaturen vervangen voor onze 240 premium LED high bay modules, type MG. In de oude situatie was het verlichtingsniveau ontoereikend en kwam deze gemiddeld niet boven de 80 Lux! Na een nieuwe meeting zitten we ver boven een gemiddelde lux waarde van 350! Daarnaast hebben wij de kleur temperatuur kouder gemaakt, namelijk naar 5000K. Dit zorgt voor een beter contrast van de kleuren op de werkvloer & optisch een helderder en veiligere werkplek. Tevens heeft onze klant mogen genieten van 45% energie-investeringsaftrek die rust op deze LED modulees inclusief de montage!

Tijdens de installatie is het productieproces niet onderbroken.

Tijdens de montage hebben we rekening gehouden met de werkzaamheden en wensen van de klant om het productieproces door te laten gaan. Deze is daarom niet gestopt!

Oude verlichting ging vaak defect.
De reden voor het vervangen van de TL lichtlijnen door High Bays was door de zware industriele omstandigheden. Door de extreem hoge warmte waren er veel defecten. deze moduels kunnen beter tegen omgevingstemperaturen van 50 graden waardoor de levensduur wordt gegarandeerd & de licht afname gering is. Alle bekabeling is aangepast / opnieuw aangebracht om de modules te voeden en een andere groep indeling voor het schakelen hiervan.

Related projects