Uw partner in professionele zakelijke LED verlichting

Het professionele lichtteam van Dutch LED staat klaar om de verlichting van uw bedrijf te transformeren. In een handomdraai leveren wij hoogwaardige zuinige LED verlichting op grote schaal, met snelle montage door heel Nederland.

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is. Onze klanten houden van onze persoonlijke en betrokken aanpak, en wij houden van de betrokken aanpak! Ontdek hoe wij u kunnen assisteren op uw weg naar efficiënte en duurzame verlichting.

  • Klanten geven ons een 8.8
  • Afgestemd op uw wensen
  • Landelijke montageservice
  • Focus op energiebesparing

Hierom kiest u voor Dutch LED

Wij luisteren naar uw behoeften

De persoonlijke aanpak binnen Dutch LED is onze kracht. Hierdoor zijn we in staat om oplossingen op maat te bieden. Direct contact met onze klanten de kern van onze manier van werken. We stoppen niet tot u 100% tevreden bent.

We bieden een totaaloplossing

We bieden niet alleen zakelijke LED verlichting aan, maar we nemen u ook het zware werk uit handen. Samen maken we een lichtplan en kijken we naar geldende lichtnormering. Maar daar stopt het niet: we kunnen de gehele installatie voor u verzorgen, maar ook het onderhoud en de eventuele afvoer van oude verlichting.

Professionele lichtsimulatie

Het is prettig om te weten waar u aan toe bent. Dankzij onze slimme software kunnen wij een realistische lichtsimulatie maken voor uw bedrijf. Zo weet u precies hoe de verlichting eruit komt te zien, nog voor er ook maar één lamp is geplaatst. Ook een proefplaatsing behoort tot de mogelijkheden.

Montage door heel Nederland: Het maakt voor ons niet uit of u op de Waddeneilanden nieuwe LED verlichting nodig heeft, of in de glooiende heuvels van Maastricht. Waar uw bedrijf ook gevestigd is in Nederland, we helpen u graag. Onze monteurs staan snel bij u voor de deur en klaren de klus, terwijl u gewoon kan doorwerken.

Besparing als uitgangspunt

Het financiële voordeel van LED verlichting trekt veel ondernemers over de streep. We geven u vooraf een uitgebreid inzicht in de potentiële energiebesparing. Ook bieden we actief oplossingen om uw vaste lasten zo ver mogelijk te laten dalen. Dat is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

De nieuwste lichttechniek: Met onze producten proberen we de beste oplossingen te leveren aan onze klanten. Dit betekent dat we uitsluitend de nieuwste producten in huis hebben. LED techniek ontwikkelt zich snel, maar door onze flexibele voorraad zijn we altijd in staat om in te spelen op de laatste technologische ontwikkelingen.

De nieuwste lichttechniek

Met onze producten proberen we de beste oplossingen te leveren aan onze klanten. Dit betekent dat we uitsluitend de nieuwste producten in huis hebben, omdat wij (zonder tussenpersonen) rechtstreeks kunnen leveren vanuit de fabrikant. LED techniek ontwikkelt zich snel, maar door onze flexibele, gezonde voorraad zijn we altijd in staat om in te spelen op de laatste technologische ontwikkelingen. Hierdoor adviseren we altijd technieken die perfect passen bij uw specifieke wensen en benodigdheden.

Montage door heel Nederland

Het maakt voor ons niet uit of u op de Waddeneilanden nieuwe LED verlichting nodig heeft, of in de glooiende heuvels van Maastricht. Waar uw

bedrijf ook gevestigd is in Nederland, we helpen u graag. Onze monteurs staan snel bij u voor de deur en klaren de klus, terwijl u gewoon kan doorwerken.

Onze werkwijze

Stap 1. Lichtscan

Allereerst voeren we een lichtscan uit. Deze kunt u gratis aanvragen via de website en vormt een startpunt. Een van onze adviseurs komt bij u langs om te kijken naar uw huidige verlichting, het verbruik en de lichtsterkte. Dit geeft antwoord op de vraag hoeveel licht er is op bepaalde plekken in uw bedrijf en of daarmee veilig en optimaal gewerkt kan worden.

Daarnaast meten we de kwaliteit van het licht. Zo zorgt  licht met een kleurentemperatuur van 5000K voor een actievere werkplek in bijvoorbeeld de werkplaats.

Stap 2. Lichtsimulatie

Aan de hand van de lichtscan stellen we een adviesrapport op. Hoe kan het huidige lichtplan verbeterd worden? In dit adviesrapport wordt opgenomen hoeveel en wat voor verlichting er momenteel in uw bedrijf hangt, wat de kwaliteit hiervan is en hoe dit met ledverlichting verbeterd kan worden.

Onze gecertificeerde Dialux lichtontwerpers berekenen met een lichtsimulatie de lichtopbrengst van de nieuwe verlichting. Daarnaast wordt er berekend binnen hoeveel jaar de investering in nieuwe lampen terugverdiend is (de terugverdientijd).

Stap 3. Uitproberen

Heeft u het adviesrapport ontvangen, maar bent u er nog niet zeker van wat precies het effect zal zijn van nieuwe ledverlichting? U kunt altijd vrijblijvend een aantal lampen proberen. We sturen graag een aantal lampen op, zodat u deze zelf kunt testen in uw bedrijfspand.

Het testen van de verlichting is volledig gratis. Als het tóch niet aan de verwachting voldoet, zit u verder nergens aan vast. Zo kunt u kijken of de verlichting past binnen uw bedrijf en welk effect het heeft. Soms is het goed om daadwerkelijk te ervaren wat het doet én om het verschil te zien met de huidige verlichting.

Stap 4. Installatie

Overtuigd? Onze gecertificeerde installateurs komen de lampen graag bij u installeren! Bij de berekening van de terugverdientijd zijn ook de kosten van de installatie meegenomen, dus u heeft direct helder wanneer u deze terugverdiend heeft. Lijkt er na een tijdje toch iets mis te zijn met de lampen? Op onze producten zit zo’n 5 tot 10 jaar garantie.

Onze geschiedenis

Wat begon als internetwinkel, groeide al snel uit tot een belangrijke leverancier van LED verlichting voor de zakelijke markt. Gedreven door passie en professionaliteit én met een duidelijke visie voor de toekomst: een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Door de jaren heen hebben we een betrouwbaar team van professionele lichtexperts en ervaren monteurs om ons heen verzameld. Inmiddels kunnen we zakelijke LED verlichting én zuinige infrarood verwarming leveren voor ondernemers in heel Nederland.

We zijn er trots op dat we het hele proces van A tot Z voor u kunnen verzorgen. We luisteren graag naar uw behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen, voor zowel kleine als grote zakelijke projecten.

Wat anderen zeggen over ons