Vraag gratis een professionele lichtscan aan voor uw bedrijf

Wat houdt een lichtscan in?

Met de handige lichtscan van Dutch LED Projects weet u als ondernemer precies waar uw kansen op gebied van LED verlichting liggen. De lichtscan vertelt u op welke manieren u kunt besparen en waar de verbeterpunten liggen.

Weet u hoeveel stroom uw verlichting eigenlijk echt verbruikt? En dat u gemakkelijk minimaal 50% hierop kunt besparen? Een adviseur van Dutch LED Projects kan u hierbij helpen: we bieden ondernemers professionele en persoonlijke begeleiding van A tot Z:

 • Krijg inzicht in het huidige energieverbruik van uw verlichting;
 • Ontdek hoeveel u kunt besparen;
 • Ontvang persoonlijk advies over uw situatie;
 • Ontvang een vrijblijvende offerte.

 

  Tijdens een lichtscan vertellen wij u exact wat u als ondernemer kunt verwachten van uw nieuwe LED verlichting.

  Allereerst komen wij bij u langs om diverse lichtmetingen te doen in de ruimte zodat u weet hoe de situatie er op dit moment voor staat. Bent u tevreden over de lichtsterkte (Lux waardes) in uw ruimte, of wenst u op bepaalde plekken meer licht? Dan staan we graag voor u klaar om u hierbij te helpen.

  Wil u met ons aan de slag gaan, dan ontwikkelen wij voor u een gedetailleerd voorstel aan de hand van een Dialux lichtsimulatie. Op die manier wordt exact duidelijk welke lichtsterkte u kunt verwachten, waar welke verlichting komt te hangen en wat de kosten zullen zijn.

  Veel van onze klanten zijn erg tevreden met de lichtscan en de kansen die het hen heeft geboden. We merken dat het voor ondernemers vaak lastig is om geldende lichtnormen goed door te voeren in hun bedrijf.

  Het installatieteam van Dutch LED Projects kan de LED verlichting conform NEN-1010 installeren. Het is ook mogelijk om zelf de installatie te verzorgen en alleen de voorgestelde LED lampen bij ons af te nemen.

  Enkele afgeronde projecten

  damen
  dyka logo
  ijb-groep
  abs logo
  deboet-logo
  zincoat-logo
  lvs-logo
  Onze klanten beoordelen ons met een 9!

  Wat klanten over ons zeggen