Extra energie besparen met slimme verlichting.

Ledverlichting is al een stuk energiezuiniger dan traditionele verlichting. Maar wilt u nóg meer stroom besparen? Kies dan voor slimme besturing van uw verlichting.

Bluetooth 5.0 SIG mesh netwerk

Slimme verlichting wordt geschakeld via een Bluetooth 5.0 protocol. De apparaten in het netwerk versterken het signaal en zorgen zo voor een uiterst stabiel netwerk (mesh netwerk). Apparaten zijn eventueel aan te sturen via smartphone of schakelaars.

Bewegingsdetectie

Verlichting die de hele dag aanstaat, terwijl er niet de hele dag mensen aan het werk zijn. Bijvoorbeeld in een magazijn. Dat zorgt voor onnodig energieverbruik en dus onnodige kosten.

Daglichtdetectie

In sommige ruimtes is veel daglicht aanwezig en is het daarom zonde om de verlichting op 100% te laten branden. Onze sensor kan detecteren of er genoeg daglicht aanwezig is en de lichtintensiteit op basis daarvan aanpassen.

Tijdschakeling


Is de werkdag voorbij? Dan wordt er nog weleens vergeten om het licht uit te schakelen. Natuurlijk is dat niet zó erg, maar als het keer op keer gebeurt, wordt er wel onnodig stroom gebruikt. Door een tijdschakelaar in te bouwen wordt er voorkomen dat het licht ’s nachts aan blijft staan.