Winkelverlichting vervangen door led.

Mooie winkelverlichting laat kleuren in uw winkel tot leven komen. De juiste kleurwaardes zijn van belang en hebben positieve invloed op de winkelbeleving én de verkoopresultaten.


Bekijk Producten Gratis lichtscan
Led winkelverlichting

Goede verlichting kan voedsel verser laten lijken, sieraden natuurlijker laten overkomen en de kleuren van kledingstukken sprankelender maken. Daarnaast is het belangrijk dat winkelverlichting niet verblindt of flikkert, omdat dit consumenten onrustig kan maken en kan afschrikken.

Voor onze ledlampen gebruiken we chips van het type Citizen Vivid. Deze chips hebben een extra goede kleurechtheid, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor in een winkel. Welke dan ook!

We heben al meer dan 200 bedrijven helpen overstappen op ledverlichting, waaronder:Bekijk alle referenties

Werken met Dutch Led Projects

  • Altijd de nieuwste innovaties
  • Verstand van licht
  • Gratis lichtsimulaties
  • Al 300+ bedrijven helpen overstappen op led
  • Beoordeeld met een 9,2!
  • 5 Tot 10 jaar garantie

Bekijk onze werkwijze

Gratis whitepaperNu downloadenVerlichting voor de supermarkt

Een supermarkt is ingedeeld in diverse zones. Van de groente- en fruitafdeling tot brood- en banket. Het is belangrijk dat de verlichting eenheid creëert, maar ook de verschillende producten op hun best laten uitkomen. Voor een optimale winkelbeleving en betere sales.

Meer lezen
Verlichting voor de detailhandel

Verlichting speelt een belangrijke grote rol bij de verkoop van producten. Goede verlichting laat kleuren tot leven komen. Het is belangrijk dat de kleuren van producten in een winkel overkomen zoals ze ook daadwerkelijk zijn, zodat consumenten er niet eenmaal buiten achter komen dat de kleur tóch heel anders is.

Meer lezen
Verlichting voor de levensmiddelenwinkel

Verse levensmiddelen verdienen goed licht. Producten zien er door onze winkelverlichting aantrekkelijker en langer vers uit. Alle led-chips van onze ledlampen hebben een ander kleurenspectrum. Hierdoor kan er optimaal ingespeeld worden op diverse winkels.

Meer lezen
Verlichting voor de juwelier

Goede verlichting laat juwelen sprankelen.

Meer lezen
Lichtkleuren

Licht is licht, denken de meeste mensen. Maar er is een groot verschil tussen de lichtkleuren 3000K, 4000K en 5500K. Elk type led-chip heeft een ander kleurenspectrum. Met de verschillende kleurenspectra kan er optimaal ingespeeld worden op de winkelbeleving, van welke winkel dan ook.

Verlichting winkel

Verlichting voor in een winkel is zeer specialistisch. Veel consumenten hebben niet door dat hun aankopen deels beïnvloed worden door het licht in de winkel. Onze ledverlichting heeft namelijk invloed op de kleuren van producten.


Meer en beter licht op de werkvloer

Ledlampen zijn energiezuinig, beter voor het milieu en zorgen bovenal voor meer en beter licht op de werkvloer.

De verlichting gaat extreem lang mee.
De energierekening gaat fors omlaag.
Verlichting brandt direct op volle sterkte.
De verlichting genereert geen onnodige warmte.
De winkelverlichting van DLP komt in aanmerking voor de EIA-subsidie.

Wilt u de kracht van ledlampen als werkplaatsverlichting ervaren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Is ledverlichting gecertificeerd? Dan kan het in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek. Deze subsidie houdt in dat een bedrijf 52% van de investering én de installatie kan aftrekken van de fiscale winst aan het einde van het jaar. De nettowinst wordt aan het eind van het jaar dus lager, waardoor hier minder inkomstenbelasting over betaald hoeft te worden.

Led winkelverlichting

Led Tracklights


Meer informatie

Premium Downlight


Meer lezen

Standaard downlight


Meer informatie

Premium panelen


Meer lezen

Lampen en spots


Meer informatie

Grille led downlights


Meer lezen

CDM led downlight


Meer informatie

Hotel led downlights


Meer lezen

Led lowbay armatuur


Meer lezen

Afgeronde projecten met led winkelverlichting

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Deze reviews zijn verzameld door The Feedback Company.

feedbackcompany

  9.2 / 10

Avatar

  


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.


Ben Verhoeff, Holland Staal BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


Het is goed te zien dat ondanks de drukte van het bedrijf er adequaat wordt gereageerd op vragen, oplossingen dienen zich vlot aan.


ThuisIn Hoorn
Winkelverlichting


Bekijk project


Back to Top