65% Energiebesparing


Duurzaam ondernemen


40% Meer licht op werkzaamheden

Led Werkplaatsverlichting

Betaalt u ook nog veel te veel voor licht? Ouderwetse verlichting verbruikt veel energie omdat de meeste energie omgezet wordt in warmte in plaats van licht.


Gratis lichtscan aanvragen

Of direct een offerte aanvragen

Werkplaatsverlichting vervangen door led

Ledlampen verbruiken minder energie dan gloeilampen, spaarlampen en tl-lampen én ze gaan een stuk langer mee. Ledlampen kunnen in verschillende situaties toegepast worden. Vooral voor werkplaatsen zijn ze een mooie oplossing om langdurig goed licht te kunnen verzorgen.

Afname lichtsterkte tl-buizen

Tl-buizen zijn lampen die oplichten door een fluorescerende laag. Wanneer de tl-buizen net nieuw zijn opgehangen in een werkplaats geven ze goed licht. Toch neemt de lichtsterkte al na een paar maanden af.

Samenwerken met ons?

Voordat we nieuwe werkplaatsverlichting installeren in uw werkplaats doorlopen we een aantal stappen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u uiteindelijk kunt kiezen voor de juiste verlichting mét de juiste lichtsterkte. Maak een vrijblijvende afspraak

Snel naar

Gratis whitepaper


Weten wat echt belangrijk is bij werkplaatsverlichting? Lees het in de gratis whitepaper.


Download de whitepaperVeelgestelde vragen

Welke ledverlichting is geschikt voor mijn werkplaats?

In werkplaatsen werd veelal TL verlichting toegepast. Dit gaat vooral om werkplaatsen tot ongeveer 10 meter. Deze TL verlichting kan worden vervangen door led buizen. Dit wordt vooral veel gedaan wanneer de TL armaturen nog redelijk nieuw zijn. Bij totale renovatieprojecten of bij nieuwbouw wordt veel led lijnverlichting toegepast. Dit is verlichting van de toekomst.

In werkplaatsen vanaf 10 meter worden vaak highbay armaturen geplaatst.

Hoe gaat de installatie van de verlichting in z'n werk?

De installatie van nieuwe verlichting in uw werkplaats kunnen wij voor u doen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf te (laten) doen.

Waar moet ik op letten bij nieuwe werkplaatsverlichting?

Werkplaatsverlichting kunt u op heel veel plekken kopen. Laat u altijd goed informeren over de verlichting. Er is bijvoorbeeld veel kwaliteitsverschil. Wij maken altijd een lichtberekening voor onze klanten. Hierin kunnen ze zien hoeveel licht ze krijgen op de werkvloer.

Ledverlichting en warmte

Led chips kunnen slecht tegen warmte. Een goede behuizing zorgt ervoor dat de led chips niet te warm worden. Indien led chips te warm worden dan neemt het lichtverval versneld toe. In principe brandt elke led chip totdat hij uit is en geen licht meer geeft.

Hoeveel licht heb ik nodig in de werkplaats?

Hoeveel licht u nodig hebt op de werkvloer hangt af van uw werkzaamheden. In werkplaatsen waar hele fijne werkzaamheden worden verricht als plaatbewerking is zo'n 700 lux nodig. In werkplaatsen waar middelfijne werkzaamheden worden verricht is 500 lux de norm. Middelfijn werk vereist 350 lux.WerkplaatsverlichtingAfgeronde projecten met werkplaatsverlichting


Verlichting voor metaalbewerking

In werkruimtes waar metaalbewerking plaatsvindt, moet goede verlichting aanwezig zijn. Dit draagt bij aan de veiligheid én zorgt ervoor dat monteurs hun werk prettiger en beter kunnen doen. Hierdoor wordt uiteindelijk ook het eindproduct dat u aan het maken bent beter.


Levensmiddelenindustrie

Produceert uw bedrijf voedsel? Verlichting in de levensmiddelenindustrie moet voldoen aan bepaalde eisen die zijn vastgelegd in de HACCP-richtlijnen. Zo mag de verlichting geen glas bevatten, moeten alle lichtbronnen afgeschermd zijn en mag de verlichting niet versplinteren bij het vallen. Wij hebben ledverlichting die voldoet aan deze richtlijnen.


Werkbankverlichting

Voor boven een werkbank of bureau is goede verlichting belangrijk. Het licht moet zorgen voor voldoende zicht, maar mag niet storend zijn voor degene die aan het werk is. Ledverlichting boven uw werkbank kan optimaal afgestemd worden op uw situatie.


Autogarage

Verlichting in autogarages moet aan andere eisen voldoen dan verlichting in gewone werkplaatsen. Er moet namelijk niet alleen licht boven een auto op een brug schijnen, ook ónder de auto moet alles goed verlicht zijn. Hier is ledverlichting een mooie oplossing voor.


Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Deze reviews zijn verzameld door The Feedback Company.

feedbackcompany

  9.2 / 10

Avatar

  


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.


Ben Verhoeff, Holland Staal BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


Het is goed te zien dat ondanks de drukte van het bedrijf er adequaat wordt gereageerd op vragen, oplossingen dienen zich vlot aan.


ThuisIn Hoorn
Winkelverlichting


Bekijk project


Neem nu contact op

Voer alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Invalid Input

Vraag ook een gratis lichtscan aan

De scan laat u zien hoeveel u kunt besparen en wat u kunt verwachten van nieuwe verlichting.

Of neem contact met ons op.

Back to Top