Led Werkplaatsverlichting

Vakmannen werken het beste onder goede verlichtingLicht is licht, zou u denken. Toch is niets minder waar! Goede verlichting heeft onbewust veel invloed op de sfeer, productiviteit en precisie in een werkplaats.

Ledlampen gaan veel langer mee dan tl-lampen, gloeilampen en spaarlampen. Ze geven vol en helder licht en zijn energiezuinig. Goed voor de portemonnee én het milieu dus! En wist u dat het kleurenspectrum van ledlampen aangepast kan worden? Zo kan er gezorgd worden voor een optimale werkomgeving.

  • De installatie kan onder werktijd.
  • Het energieverbruik is 65% lager dan gewone verlichting.
  • De lampen geven beter en helderder licht.
  • De verlichting gaat direct aan bij het inschakelen.
  • De verlichting is goed te dimmen en op een lichtmanagementsysteem aan te sluiten.

build Verlichting voor metaalbewerking

In werkruimtes waar metaalbewerking plaatsvindt, moet goede verlichting aanwezig zijn. Dit draagt bij aan de veiligheid én zorgt ervoor dat monteurs hun werk prettiger en beter kunnen doen. Hierdoor wordt uiteindelijk ook het eindproduct dat u aan het maken bent beter.

build Levensmiddelenindustrie

Produceert uw bedrijf voedsel? Verlichting in de levensmiddelenindustrie moet voldoen aan bepaalde eisen die zijn vastgelegd in de HACCP-richtlijnen. Zo mag de verlichting geen glas bevatten, moeten alle lichtbronnen afgeschermd zijn en mag de verlichting niet versplinteren bij het vallen. Wij hebben ledverlichting die voldoet aan deze richtlijnen.

build Werkbankverlichting

Voor boven een werkbank of bureau is goede verlichting belangrijk. Het licht moet zorgen voor voldoende zicht, maar mag niet storend zijn voor degene die aan het werk is. Ledverlichting boven uw werkbank kan optimaal afgestemd worden op uw situatie.

build Autogarage

Verlichting in autogarages moet aan andere eisen voldoen dan verlichting in gewone werkplaatsen. Er moet namelijk niet alleen licht boven een auto op een brug schijnen, ook ónder de auto moet alles goed verlicht zijn. Hier is ledverlichting een mooie oplossing voor.


check Waarom een lichtsimulatie?

Het is belangrijk om vooraf goed te weten welke lichtopbrengst u kunt verwachten wanneer u overstapt op een nieuwe manier van verlichten. Hoe kunt u anders vooraf weten of u wel genoeg licht op de werkvloer krijgt?

check Ophangen van de verlichting

Al onze ledverlichting is getest met een zogenaamde IES testmachine. De testresultaten zijn verwerkt in een digitaal bestandje. Dit bestandje kan worden ingelezen in de computer. Hierdoor kunnen we de lamp virtueel ophangen in de ruimte.


starstarstarstarstar

W. Roos
Holland Lift International BV

Zeer tevreden over led lijnverlichting in de werkplaats

In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.

check Ja, ik raad dit bedrijf aanstarstarstarstarstar

B. Verhoeff
Holland Staal BV

Uitstekend resultaat met hoge lichtopbrengst

Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.

check Ja, ik raad dit bedrijf aan

Lees alle beoordelingen


Weten wat écht belangrijk is bij werkplaatsverlichting? Download de gratis whitepaper!

U bent aan het kijken of led verlichting iets is voor uw bedrijf. Dan is het goed om in gewone taal te lezen wat nu echt belangrijk is. Zodat u vooraf de juiste keuze kunt maken. We hebben een whitepaper geschreven waarin wij de onderwerpen behandelen waar wij de meeste vragen over krijgen, en die kunt u gewoon gratis downloaden.

  • Wat is nou het grote verschil tussen traditionele verlichting en ledverlichting?
  • Wat is de juiste lichtkleur en lichtsterkte voor uw werkzaamheden?
  • Hoe kan u verblinding en schaduwwerking in de werkplaats tegengaan?
  • En nog meer belangrijke zaken die u moet weten voordat u led verlichting neemt...

Neem nu contact op

Voer alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Invalid Input
Back to Top