Werkplaatsverlichting vervangen door led.

Met slechte verlichting is het moeilijk om een vak goed uit te voeren. Het bewerken van metaal of het repareren van een auto vraagt nu eenmaal om goede verlichting. Goede verlichting zorgt ervoor dat vakmannen hun werk kunnen doen.

Bekijk ProductenMeer en beter licht op de werkvloer

Ledlampen zijn energiezuinig, beter voor het milieu en zorgen bovenal voor meer en beter licht op de werkvloer.

De verlichting gaat extreem lang mee.
De energierekening gaat fors omlaag.
Verlichting brandt direct op volle sterkte.
De verlichting genereert geen onnodige warmte.
De werkplaatsverlichting van DLP komt in aanmerking voor de EIA-subsidie.

Wilt u de kracht van ledlampen als werkplaatsverlichting ervaren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

We heben al meer dan 200 bedrijven helpen overstappen op ledverlichting, waaronder:Bekijk alle referenties

Gratis whitepaper


Nu downloaden
Constructiebouw

In werkruimtes waar metaalbewerking plaatsvindt, moet goede verlichting aanwezig zijn. Dit draagt bij aan de veiligheid én zorgt ervoor dat monteurs hun werk prettiger en beter kunnen doen. Hierdoor wordt uiteindelijk ook het eindproduct dat u aan het maken bent beter.

Meer lezen
Levensmiddelenindustrie

Produceert uw bedrijf voedsel? Verlichting in de levensmiddelenindustrie moet voldoen aan bepaalde eisen die zijn vastgelegd in de HACCP-richtlijnen. Zo mag de verlichting geen glas bevatten, moeten alle lichtbronnen afgeschermd zijn en mag de verlichting niet versplinteren bij het vallen. Wij hebben ledverlichting die voldoet aan deze richtlijnen.

Meer lezen
Werkbankverlichting

Voor boven een werkbank of bureau is goede verlichting belangrijk. Het licht moet zorgen voor voldoende zicht, maar mag niet storend zijn voor degene die aan het werk is. Ledverlichting boven uw werkbank kan optimaal afgestemd worden op uw situatie.

Meer lezen
Constructiebouw

Vakmannen moeten voor optimaal resultaat hun werk goed kunnen uitvoeren. Door de juiste werkplaatsverlichting te plaatsen, zal de productiviteit stijgen.

Meer lezen
Autogarage

Verlichting in autogarages moet aan andere eisen voldoen dan verlichting in gewone werkplaatsen. Er moet namelijk niet alleen licht boven een auto op een brug schijnen, ook ónder de auto moet alles goed verlicht zijn. Hier is ledverlichting een mooie oplossing voor.

Meer lezen

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Is ledverlichting gecertificeerd? Dan kan het in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek. Deze subsidie houdt in dat een bedrijf 52% van de investering én de installatie kan aftrekken van de fiscale winst aan het einde van het jaar. De nettowinst wordt aan het eind van het jaar dus lager, waardoor hier minder inkomstenbelasting over betaald hoeft te worden.

Onze werkplaatsverlichting

Led lijnverlichting


Meer informatie

Led TL buizen


Meer informatie

Premium highbay


Meer informatie

Led armaturen


Meer informatie

Standaard highbay


Meer lezen

Afgeronde projecten

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Deze reviews zijn verzameld door The Feedback Company.

feedbackcompany

  9.2 / 10

Avatar

  


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.


Ben Verhoeff, Holland Staal BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


Het is goed te zien dat ondanks de drukte van het bedrijf er adequaat wordt gereageerd op vragen, oplossingen dienen zich vlot aan.


ThuisIn Hoorn
Winkelverlichting


Bekijk project


Back to Top