Uw Partner voor Uw Bouwprojecten

Steeds meer projecten worden turn-key gebouwd. Het bouwbedrijf neemt alle verantwoordelijkheid met betrekking tot het afbouwen van een pand. Verlichting, sanitair, systeemplafonds etc. zijn nu allemaal zaken waar de hoofdaannemer in principe verantwoordelijk voor is.

DLP werkt veel samen met aannemers in dergelijke projecten. We kunnen goed adviseren over de verlichting. U zit niet te wachten op verrassingen achteraf. U bent opzoek naar een partner die afspraken nakomt en die vooraf duidelijk is over wat u kunt verwachten.

Wilt u teruggebeld worden voor meer informatie?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

We zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan door u vooraf te voorzien van een persoonlijke lichtsimulatie.

Het is belangrijk om vooraf goed te weten welke lichtopbrengst u kunt verwachten. Hoe kunt u anders vooraf weten of u wel genoeg licht op de werkvloer krijgt?

Stap 1, briefing

Samen met u nemen we het gehele project door. Wat wordt de functie van het object? Welke eisen worden gesteld aan de verlichting?

Stap 2, lichtplanning

We maken bij ieder project vrijblijvend een lichtplan. Gebruikt u BIM planning voor het project? Perfect, dan kunnen we met dat model werken. Uiteraard kunnen we ook werken met Autocad DWG bestanden. We hebben een team van gecertificeerde licht specialisten die een passie hebben voor het maken van lichtsimulaties met software als Dialux en Relux.

Stap 3, CO2 footprint berekening

We berekenen vrij nauwkeurig hoeveel energie alle verlichting uiteindelijk gaat verbruiken. Dit getal kunt u uiteindelijk meenemen in de berekening van de CO2 footprint en andere zaken die te maken hebben met de steeds strenger wordende regelgeving.

Stap 4, proefmodel

DLP werkt uitsluitend met de nieuwste productinnovaties. Misschien herkent u wel dat de techniek zich  ontzettend snel ontwikkeld.

Stap 5, installatie

We beschikken over een eigen montageteam en daarnaast hebben we diverse partners. Bij hele grote projecten schakelen we extra hulp in, uiteraard zijn die allen gecertificeerd.

Stap 6, subsidies & financiering

De meeste verlichting van DLP komt in aanmerking voor de EIA. Uiteraard kunnen wij assisteren bij de aanvraag. Indien er regionale subsidies mogelijk zijn dan kunnen wij u hierbij ook helpen.

Stap 7, nazorg

Uiteraard lopen wij niet weg na afronding. Wij zijn altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen. Mocht er een keer een lamp stuk gaan, dan kunt u op ons rekenen!

Kom in contact met ons

Voer alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Na het verzenden van uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.
Ongeldige invoer
Back to Top