Led terreinverlichting

Gebruikt u momenteel nog traditionele verlichting als halogeen of gasontlading op uw buitenterrein? Herkent u ook de nadelen zoals een hoog energieverbruik, korte levensduur en snel lichtverval? Tegenwoordig zijn er energiezuinige alternatieven, waarvan ledverlichting er één is.

Goede Terreinverlichting Biedt meer Voordelen dan Alleen Energiebesparing.Voldoende licht vergroot de veiligheid.
Vooraf duidelijkheid dankzij lichtsimulatie.
Een lichtopbrengst die voldoet aan de normen.
Duurzame verlichting, 65% zuiniger dan TL verlichting.
Ondersteuning bij eventuele financiering en subsidies.

Medewerkers brengen veel uren door op kantoor. Het is dan ook erg belangrijk dat ze lekker kunnen werken in een prettige werkomgeving. Goede verlichting draagt bij aan zo’n werkomgeving. Het is een van de belangrijkste factoren om goed te kunnen werken.

Parkeerplaatsverlichting

Verlichting op parkeerplaatsen is belangrijk voor de veiligheid. Maar ook om ongelukken te voorkomen. Genoeg lampen ophangen dus! Maar teveel lampen kan weer leiden tot verblinding.

Sportveldverlichting

Sporten, puur ter ontspanning of voor de strijd! Goede verlichting is altijd belangrijk. Een goede gelijkmatigheid is het belangrijkste. Iedere sport stelt bepaalde eisen aan het licht. Een lichtplan is daarom altijd essentieel.

Bouwplaatsverlichting

Een bouwplaats moet altijd goed verlicht zijn. Om goed te werken meer ook om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat de verlichting tegen een stootje kan en voldoende waterdicht is.

Straatverlichting

De straat moet voldoende verlicht zijn. Dit vergroot de veiligheid en verminderd de kans op ongelukken. Maar verblindende verlichting kan juist de kans op ongelukken vergroten. Een lichtplan met verblindingsberekening is daarom erg belangrijk.

Producten voor op het terrein

We zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan door u vooraf te voorzien van een persoonlijke lichtsimulatie.

Het is belangrijk om vooraf goed te weten welke lichtopbrengst u kunt verwachten. Hoe kunt u anders vooraf weten of u wel genoeg licht op de werkvloer krijgt?

Neem nu contact met ons op

Of stuur ons een e-mail.
Back to Top