Led werkplaatsverlichting

Met slechte verlichting is het moeilijk om een vak goed uit te voeren. Het bewerken van metaal of het repareren van een auto vraagt nu eenmaal om goede verlichting. Goede verlichting zorgt ervoor dat vakmannen hun werk kunnen doen.

Meer lezenLed winkelverlichting

Mooie winkelverlichting laat kleuren in uw winkel tot leven komen. De juiste kleurwaardes zijn van belang en hebben positieve invloed op de winkelbeleving én de verkoopresultaten.

Meer lezenLed kantoorverlichting

Een donkere, slecht verlichte kantoorruimte is niet bevorderlijk voor de productiviteit en het werkplezier. Goede kantoorverlichting is ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat medewerkers lekkerder in hun vel gaan zitten en met meer plezier én energie hun werk kunnen doen.

Meer lezenLed terreinverlichting

Vakmannen moeten voor optimaal resultaat hun werk goed kunnen uitvoeren. Door de juiste werkplaatsverlichting te plaatsen, zal de productiviteit stijgen.

Meer lezenLed magazijnverlichting

Verlichting in autogarages moet aan andere eisen voldoen dan verlichting in gewone werkplaatsen. Er moet namelijk niet alleen licht boven een auto op een brug schijnen, ook ónder de auto moet alles goed verlicht zijn. Hier is ledverlichting een mooie oplossing voor.

Meer lezen

Back to Top