Led verlichting op het terrein

De perfecte manier om het energieverbruik terug te dringen
Gebruikt u momenteel nog traditionele verlichting als halogeen of gasontlading op uw buitenterrein? Herkent u ook de nadelen zoals een hoog energieverbruik, korte levensduur en snel lichtverval? Tegenwoordig zijn er energiezuinige alternatieven, waarvan ledverlichting er één is.


Parkeerplaatsverlichting

Verlichting op parkeerplaatsen is belangrijk voor de veiligheid. Maar ook om ongelukken te voorkomen. Genoeg lampen ophangen dus! Maar teveel lampen kan weer leiden tot verblinding.

Sportveldverlichting

Sporten, puur ter ontspanning of voor de strijd! Goede verlichting is altijd belangrijk. Een goede gelijkmatigheid is het belangrijkste. Iedere sport stelt bepaalde eisen aan het licht. Een lichtplan is daarom altijd essentieel.

Bouwplaatsverlichting

Een bouwplaats moet altijd goed verlicht zijn. Om goed te werken meer ook om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat de verlichting tegen een stootje kan en voldoende waterdicht is.

Straatverlichting

De straat moet voldoende verlicht zijn. Dit vergroot de veiligheid en verminderd de kans op ongelukken. Maar verblindende verlichting kan juist de kans op ongelukken vergroten. Een lichtplan met verblindingsberekening is daarom erg belangrijk.

Producten voor op het terrein


Geen verrassingen achteraf

check Waarom een lichtsimulatie?

Het is belangrijk om vooraf goed te weten welke lichtopbrengst u kunt verwachten. Hoe kunt u anders vooraf weten of u wel genoeg licht op de werkvloer krijgt?


check Ophangen van de verlichting

De testresultaten zijn beschikbaar in een digitaal bestand. Dit bestand lezen we in met Dialux, hierdoor kunnen we de lamp virtueel ophangen in de ruimte.

Neem nu contact met ons op

Of stuur ons een e-mail.
Back to Top