Slechte terreinverlichting zorgt voor onveilige situaties

Ontdek tijdens een gratis lichtscan wat ledverlichting voor uw organisatie kan betekenen.


Gratis lichtscan aanvragen
Verlichting van vroeger verbruikt zoveel stroom omdat de lamp veel energie omzet in warmte en een kleiner gedeelte in licht.
Tegenwoordig zijn er energiezuinigere alternatieven, waarvan ledverlichting er één is. Ledverlichting zet de meeste energie direct om in licht, waardoor het minder stroom verbruikt en meer licht geeft.

We hebben al meer dan 300 bedrijven helpen overstappen op ledverlichting, waaronder:

Led terreinverlichting bij Mark BV.

Referenties


Producten voor op het terreinVerlichting voor parkeerplaatsen

Verlichting op parkeerplaatsen is belangrijk voor de veiligheid. Maar ook om ongelukken te voorkomen. Genoeg lampen ophangen dus! Maar teveel lampen kan weer leiden tot verblinding. Een lichtplan maken is superbelangrijk!


Verlichting voor sportvelden

Sporten, puur ter ontspanning of voor de strijd! Goede verlichting is altijd belangrijk. Een goede gelijkmatigheid is het belangrijkste. Iedere sport stelt bepaalde eisen aan het licht. Een lichtplan is daarom altijd essentieel.


Verlichting voor bouwplaatsen

Een bouwplaats moet altijd goed verlicht zijn. Om goed te werken meer ook om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat de verlichting tegen een stootje kan en voldoende waterdicht is..


Straatverlichting

De straat moet voldoende verlicht zijn. Dit vergroot de veiligheid en verminderd de kans op ongelukken. Maar verblindende verlichting kan juist de kans op ongelukken vergroten. Een lichtplan met verblindingsberekening is daarom erg belangrijk.


Neem nu contact met ons op

Voer alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.


Led terreinverlichting

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Deze reviews zijn verzameld door The Feedback Company.

feedbackcompany

  9.2 / 10

Avatar

  


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.


Ben Verhoeff, Holland Staal BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


Het is goed te zien dat ondanks de drukte van het bedrijf er adequaat wordt gereageerd op vragen, oplossingen dienen zich vlot aan.


ThuisIn Hoorn
Winkelverlichting


Bekijk projectVraag ook een gratis lichtscan aan

De scan laat u zien hoeveel u kunt besparen en wat u kunt verwachten van nieuwe verlichting.

Of neem contact met ons op.

Back to Top