Led verlichting op het terrein

De perfecte manier om het energieverbruik terug te dringenVerlichting van vroeger verbruikt zoveel stroom omdat de lamp veel energie omzet in warmte en een kleiner gedeelte in licht. Tegenwoordig zijn er energiezuinigere alternatieven, waarvan ledverlichting er één is. Ledverlichting zet de meeste energie direct om in licht, waardoor het minder stroom verbruikt en meer licht geeft.

Verlichting voor parkeerplaatsen

Verlichting op parkeerplaatsen is belangrijk voor de veiligheid. Maar ook om ongelukken te voorkomen. Genoeg lampen ophangen dus! Maar teveel lampen kan weer leiden tot verblinding. Een lichtplan maken is superbelangrijk!

Verlichting voor sportvelden

Sporten, puur ter ontspanning of voor de strijd! Goede verlichting is altijd belangrijk. Een goede gelijkmatigheid is het belangrijkste. Iedere sport stelt bepaalde eisen aan het licht. Een lichtplan is daarom altijd essentieel.

Verlichting voor bouwplaatsen

Een bouwplaats moet altijd goed verlicht zijn. Om goed te werken meer ook om ongelukken te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat de verlichting tegen een stootje kan en voldoende waterdicht is..

Straatverlichting

De straat moet voldoende verlicht zijn. Dit vergroot de veiligheid en verminderd de kans op ongelukken. Maar verblindende verlichting kan juist de kans op ongelukken vergroten. Een lichtplan met verblindingsberekening is daarom erg belangrijk.

Neem nu contact met ons op

Voer alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Invalid Input
Of stuur ons een e-mail.
Back to Top