Vervang uw terreinverlichting door led.

Slechte verlichting op het buitenterrein zorgt voor onveilige situaties zoals ongelukken of diefstal. Het is daarom belangrijk om de juiste buitenverlichting op de juiste plekken te gebruiken.


Bekijk Producten Gratis lichtscan
Led terreinverlichting

Het vervelende is een hoog stroomverbuik en dan nog een lage lichtopbrengst hebben. Verlichting van vroeger verbruikt zoveel stroom omdat de lamp veel energie omzet in warmte en een kleiner gedeelte in licht.

Tegenwoordig zijn er energiezuinigere alternatieven, waarvan ledverlichting er één is. Ledverlichting zet de meeste energie direct om in licht, waardoor het minder stroom verbruikt en meer licht geeft.

Verlichting voor parkeerplaatsen

Verlichting op parkeerplaatsen is belangrijk voor de veiligheid. Maar ook om ongelukken te voorkomen.

Meer lezenVerlichting voor sportvelden

Goede verlichting is belangrijk om een sport goed te kunnen uitoefenen.

Meer lezenVerlichting voor bouwplaatsen

Goede verlichting op een bouwplaats zorgt ervoor dat er beter gewerkt kan worden.

Meer lezenVerlichting voor op straat

Meer lezen

Afname lichtsterkte gasontladingsverlichting

Op buitenterreinen worden veel gasontladingslampen gebruikt. Deze lampen verbruiken heel erg veel stroom, worden erg warm en de lichtopbrengst neemt snel af.

Ledverlichting voor het terrein

Ledlampen verbruiken minder energie dan gloeilampen, spaarlampen en tl-lampen én ze gaan een stuk langer mee. Ledlampen kunnen in verschillende situaties toegepast worden.

Meer en beter licht op de werkvloer

Ledlampen zijn energiezuinig, beter voor het milieu en zorgen bovenal voor meer en beter licht op de werkvloer.

De verlichting gaat extreem lang mee. De energierekening gaat fors omlaag. Verlichting brandt direct op volle sterkte. De verlichting genereert geen onnodige warmte. De werkplaatsverlichting van DLP komt in aanmerking voor de EIA-subsidie.

Wilt u de kracht van ledlampen als werkplaatsverlichting ervaren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Offerte Aanvragen Veelgestelde vragen

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Is ledverlichting gecertificeerd? Dan kan het in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek. Deze subsidie houdt in dat een bedrijf 52% van de investering én de installatie kan aftrekken van de fiscale winst aan het einde van het jaar. De nettowinst wordt aan het eind van het jaar dus lager, waardoor hier minder inkomstenbelasting over betaald hoeft te worden.Led terreinverlichting

Mastverlichting


  • 5 Jaar garantie
  • Eenvoudige installatie
  • 160 Lumen per watt

Meer informatie

Parkeerplaatsverlichting


  • 5 Jaar garantie
  • Eenvoudige installatie
  • 160 Lumen per watt

Meer informatie

Floodlights


  • 5 Jaar garantie
  • 65% zuiniger
  • Meer licht

Meer lezen


Afgeronde projecten met led terreinverlichting

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Deze reviews zijn verzameld door The Feedback Company.

feedbackcompany

  9.2 / 10

Avatar

  


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.


Ben Verhoeff, Holland Staal BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


Het is goed te zien dat ondanks de drukte van het bedrijf er adequaat wordt gereageerd op vragen, oplossingen dienen zich vlot aan.


ThuisIn Hoorn
Winkelverlichting


Bekijk project


Back to Top