Over Dutch Led Projects

Wat begon als internetwinkel, groeide langzaamaan uit tot een gevestigde importeur van ledverlichting. Gedreven door passie en professionaliteit én met een duidelijke visie voor de toekomst: een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Het geheim van DLP

Een rode draad in onze dienstverlening is altijd de manier geweest waarop we met onze klanten omgaan. DLP is opgericht ten tijde van de economische crisis. We weten dus als geen ander hoe belangrijk het is om nét dat beetje extra te leveren. Eerlijkheid, duidelijkheid en een goede service zijn hierbij belangrijk. Zo geven we van tevoren vrijblijvend uitgebreid advies over de besparing en het terugverdienen van de lampen. Eventueel kunnen we lampen opsturen als proef. Heeft de ledverlichting geen toegevoegde waarde of kan het simpelweg niet? Ook daar zijn we eerlijk over.

De beste oplossing

Met onze producten proberen we de beste oplossingen te leveren aan onze klanten. Dit betekent dat we uitsluitend de nieuwste producten in huis hebben. De techniek binnen de ledverlichting ontwikkelt zich snel; te snel om een grote voorraad te houden. Door onze flexibele voorraad zijn we in staat om in te spelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen.

We hebben meer dan 300 bedrijven voorzien van ledverlichting, waaronder:


  • All
  • Alle referenties
  • Kantoor referenties
  • Magazijn referenties
  • Referenties
  • Referenties: ...
  • Terrein referenties
  • Winkel referenties


Onze werkwijze

1: Inventarisatie en lichtscan

Na uw aanvraag voor de vrijblijvende lichtscan neemt een adviseur contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt een inventarisatie gemaakt van uw verlichting.

2: Bespaarcalculatie/ Simulatie

Wij willen u zo goed mogelijk adviseren. Daarom maken we graag een vrijblijvende lichtsimulatie van uw bedrijfspand, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

3: Uitproberen

Wilt u eerst zien en uitproberen wat u koopt? Wij sturen graag een aantal lampen naar u op, zodat u deze zelf kunt testen in uw bedrijfspand.

4: Installatie

We hebben een ervaren installatieteam klaarstaan dat gespecialiseerd is in het installeren van ledverlichting. Dit kunnen onze installateurs ook voor uw bedrijf doen.

5: Subsidie aanvraag

Wij kunnen u begeleiden bij de aanvraag voor de EIA. Eventueel kunnen wij het gehele traject voor u uit handen nemen.


Lees werkwijzeNeem nu contact met ons op

Voer alstublieft uw naam in
Vul alstublieft uw e-mailadres in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen.
Invalid Input
Invalid Input

"Het leukste aan mijn werk vind ik de evaluatie met de opdrachtgever na afronding van een project. Deze is in de meeste gevallen namelijk superenthousiast! Meestal stapt een bedrijf over op ledverlichting vanwege de stroombesparing. Maar na installatie merken onze klanten vaak pas écht alle voordelen, zoals een beter verlichte en veiligere werkplek."

Matthijs van der Meij

Matthijs van der Meij
Lichtplanner bij Dutch Led Projects

Wat onze klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Deze reviews zijn verzameld door The Feedback Company.

feedbackcompany

  9.2 / 10

Avatar

  


Zeer enthousiaste mensen. Kwamen in een erg laat stadium bij ons project binnen, waardoor er helaas door de te korte voorbereidingstijd daarna een paar dingen tussen wal en schip geraakt is, maar verder prima opgelost daarna.


Ben Verhoeff, Holland Staal BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


In 2016 na een goed advies en begeleiding de eerste hal volledig van led lijnverlichting voorzien. Doordat onze medewerkers deze verlichting als de perfecte werkverlichting ervaren (men is aantoonbaar minder vermoeid door de helderheid op de werkplek, waat ook nogeens leidt tot minder ziekte verzuim) hebben we besloten ook de andere hal in 2017 met led verlichting uit te rusten, tevens hebben we alle werkbanken met led uitgevoerd. Waarschijnlijk zullen we in 2018/2019 ook in de productie hallen de bestaande verlichting vervangen.


Holland Lift International BV
Werkplaatsverlichting


Bekijk project
Avatar

  


Het is goed te zien dat ondanks de drukte van het bedrijf er adequaat wordt gereageerd op vragen, oplossingen dienen zich vlot aan.


ThuisIn Hoorn
Winkelverlichting


Bekijk project


Onze toekomst

Hoe wij de toekomst zien? Sinds onze oprichting hebben we één groot doel: ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Wij weten dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze eigen leefomgeving. Energiezuinige verlichting draagt hier op grote schaal aan bij.

Laatste artikelen uit ons blog.

Informatief
​Licht regelt al eeuwenlang onze biologische klok. Licht beïnvloedt dingen zoals lichaamstemperatuur, alertheid en slaapritme. Vroeger leefde we volledig met de tijd mee. We gingen slapen wanneer het donker werd. En werden wakker wanneer de zon opkwa...
24 januari 2019
Informatief
We zijn gewend dat een led tracklight bestaat uit een behuizing, driver en adapter waarmee de tracklight wordt bevestigd aan de spanningsrail. De driver zat dan vaak in een aparte box boven of naast de tracklight. Ook kon er worden gekozen om...
22 januari 2019
Informatief
Afgelopen oktober ben ik met een aantal collegas naar de lighting fair in Hongkong geweest. Een ongelooflijke beurs met ontelbaar veel hallen, vol met ledverlichting. Om daar te zijn is alsof je even droomt!Het was voor mij de derde keer op rij ...
21 januari 2019
Informatief
Het lijkt heel makkelijk. Men hangt gewoon even een paar lampen op en gaat aan het werk. En natuurlijk kunt u dan aan het werk. Maar werkt u ook lekker? En hoe kom je daar eigenlijk achter?Vaak nemen we het maar voor lief. We zijn ontzettend moe na h...
07 januari 2019
Informatief
We adviseren dagelijks over ledverlichting. Alleen ledverlichting, en alles wat daarmee te maken heeft. Het is gewoon een ontzettend goede techniek waar we 100% achterstaan. Maar zoals altijd heeft elke voordeel z'n nadeel. Het is niet onze bedoeling...
07 januari 2019
Informatief
De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen om bedrijven te verplichten uiterlijk per 1 juli 2020 enkel led-verlichting te gebruiken.GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee en CDA-Kamerlid Agnes Mulder dienden de motie eerder deze week samen in. De motie ...
07 januari 2019
Back to Top