Led verlichting in uw kantoor

Stroom besparen, efficiënter werken en een lager ziekteverzuimKantoorverlichting voor een betere werkomgeving

Medewerkers brengen veel uren door op kantoor. Het is dan ook erg belangrijk dat ze lekker kunnen werken in een prettige werkomgeving. Goede verlichting draagt bij aan zo’n werkomgeving. Het is een van de belangrijkste factoren om goed te kunnen werken.

desktop_windows Verlichting voor vergaderruimte's

Een vergaderruimte is bedoeld voor inspiratie en creativiteit. Ledverlichting draagt hieraan bij. Door een goede lichtkleur kan er een relaxte sfeer ontstaan. De basis voor productiviteit én nieuwe ideeën!

desktop_windows Gangen en trappenhuizen

Ook in gangen en trappenhuizen is kantoorverlichting belangrijk. Gaat een collega even koffie halen? Dan is het wel zo fijn als de gang goed verlicht is. Dit voorkomt ongelukken én zorgt ook buiten de kantoorruimte voor een prettige werksfeer.

desktop_windows Bureauverlichting

Een goede werkplek is bevorderlijk voor het werkproces. En daar draagt niet alleen een fijne bureaustoel aan bij. Ook de verlichting op kantoor – die vaak vergeten wordt – is erg belangrijk voor een prettige werksfeer.

desktop_windows Systeemplafonds

Veel kantoren hebben een systeemplafond met kantoor lampen. Hier zitten vaak tl-buizen van 60 centimeter in. Onze ledlampen kunnen volledig geïntegreerd worden in uw systeemplafond.

Traditionele verlichting in kantoor verbruikt ontzettend veel stroom. Veel bedrijven betalen daarom nog een te hoge energierekening. Met moderne verlichting kan minimaal 65% aan energie worden bespaard.

Breng uw ziekteverzuim omlaag

Oude verlichting is vaak laagfrequent. Dit betekent dat het veel knippert (zo’n 50 à 60 keer per seconde). Dit kan hoofdpijn veroorzaken en mensen kunnen er onrustig en minder productief van worden. Goede ledverlichting op kantoor knippert niet. Daarnaast kan een specifieke lichtkleur zorgen voor een prettige (werk)sfeer.

Ledverlichting kan in elke ruimte in een kantoorgebouw geplaatst worden.

Back to Top