300+ Bedrijven voorzien


Ideaal startpunt


100% Gratis


GRATIS LICHTSCAN: ontdek wat ledverlichting kan bijdragen aan uw bedrijf!

Minder energie verbruiken, meer licht op de werkvloer en dus veiliger werken? Een gratis lichtscan is een perfect startpunt!

✓ Uw huidige lichtsituatie in kaart gebracht
✓ Concrete verbeterpunten om verlichting optimaal in te zetten
✓ Simulatie van een nieuw lichtplan
✓ Inzicht in de kosten van het huidige en toekomstige verbruik
✓ Gratis én vrijblijvend

Na uw aanmelding neemt een adviseur binnen 24 uur contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op: 0229-72 92 47.

Vul alstublieft uw naam in zodat we weten wie u bent.
Invalid Input
Invalid Input
U bevindt zich op een beveiligde verbinding. Alle gegevens worden versleuteld over het internet verstuurd.

Ik heb een vaste installateur. Hij kan ook verlichting regelen. Heeft het dan nog wel zin om een lichtscan aan te vragen?

Jazeker. Een installateur is ontzettend goed in het aansluiten en het doordenken van elektrische systemen. Wij zijn ontzettend goed in verlichting. Wij werken elke dag alleen maar met ledverlichting. We hebben alle vraagstukken al voorbij zien komen.

Wij werken graag samen met uw installateur. Die kan dan de installatie voor u uitvoeren.

Waarom zou ik de Lichtscan aan moeten vragen?

Een Lichtscan geeft u inzicht in de prestaties van uw huidige verlichting. We meten voor u de lichtsterkte op diverse plekken in uw pand. 

Daarnaast bereken we ook het totaalverbruik van alle verlichting. U krijgt inzicht in de kosten van nieuwe ledverlichting dat exact voldoet aan uw wensen.

Bij de lichtscan hoort ook een simulatie van de nieuwe verlichting. Hoe kunt u anders weten hoeveel licht u terugrkrijgt op de werkvloer en hoeveel lampen daar echt voor nodig zijn? Kijk, de goedkoopste manier om een ruimte te verlichten is het ophangen van een paar hele sterke lampen. Op deze manier krijg je een ontzettend spotlight effect. De verblinding is veel te hoog en de gelijkmatigheid heel slecht. Met een lichtsimulatie berekenen wij de optimale situatie.

Waarom bieden jullie de Lichtscan aan?

Ledverlichting is iets heel anders dan traditionele verlichting. Het één op één vervangen van de lampen leidt heel vaak niet tot het gewenste resultaat. Het is heel belangrijk om goed na te denken over nieuwe verlichting. De werkzaamheden moeten perfect kunnen worden uitgevoerd onder de nieuwe verlichting.  Daarvoor moet er voldoende licht zijn, maar de verlichting moet ook niet verblinden.

Om te zorgen voor een goede overgang is een goede aanpak nodig. Wij helpen bedrijven daarbij. Een perfecte eerste stap is onze lichtscan. Die is gratis!

Is de lichtscan echt gratis?

Ja, de Lichtscan is echt gratis. We willen graag tevreden klanten.  Om ook u een tevreden klant te maken is het belangrijk dat wij uw situatie goed kennen. We verkopen eigenlijk nooit zomaar verlichting op afstand. Een Lichtscan dient als nulmeting. Aan de hand van de nulmeting kunnen we exact bepalen welke verlichting u nodig heeft.

Een lichtscan nemen wij erg serieus. Het is ook best veel werk. Maar dit is bij ons echt 100% gratis. Natuurlijk hopen wij op deze manier uw vertrouwen te winnen.

Maar als u na de lichtscan toch geen klant wordt, dan krijgt u geen factuur.


Back to Top